top of page

Încercăm să păstrăm întotdeauna aroma și gustul tradițional al mâncărurilor originale ungureşti de tradiție veche. În acest scop, folosim cele mai bune produse, mergem devreme la piață și utilizăm cele mai noi metode și tehnici de preparare. Bucătarul nostru îi fascinează, de mai mulți ani, pe cei îndrăgostiți de arta culinară. Cinele sale sunt planificate și preparate ca o operă de artă. Bucătarul-șef este capabil să vrăjească oaspeții noștri cu gusturile specifice zonei la cel mai înalt nivel și într-un mod irepetabil.

Cel mai mare ajutor în restaurantul nostru – Thermomix, cea mai mică bucătărie din lume.

 

Cel mai mare ajutor în restaurantul nostru – Thermomix, cea mai mică bucătărie din lume.

Acest echipament de bucătărie combină într-un mod unic funcțiile a cel puţin 10 aparate de bucătărie, întotdeauna este la îndemână și nu îți stă în cale. Inginerii Vorwerk au vrut să creeze un aparat practic, care să nu aibă o mulțime de dispozitive, pe care să trebuiască să le cauți. Așa s-a născut acest mini-aparat minune. Nu degeaba se spune că este cea mai mică bucătărie din lume. Dacă doriți să gustați mâncărurile proaspete, deserturile și băuturile preparate de Thermomix, vizitați-ne la Praid.

 

Facem chiar și prezentări cu Thermomix în fiecare săptămână. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 004 0743604240 sau vizitați site-ul nostru pe Facebook!

Organizare evenimente de la A la Z

 

Organizatorii de evenimente de la Csatári vă stau la dispoziție și se ocupă de tot ce aveți nevoie pentru a avea o nuntă ca-n povești sau un eveniment în familie de neuitat. Deja, lista de sarcini este lungă! Gândiți-vă, cât timp și energie economisiți dacă le încredințați această sarcină unor echipe de profesioniști. (zona Odorheiu Secuiesc - Praid). Vizitați-ne pe Facebook!

 

Organizăm:

  • Nunți, logodnă

  • Conferințe de presă

  • Recepții

  • Reuniuni de familie

  • Prânz sau cină festivă

  • Evenimente de team building

  • Evenimente de sfârșit de an/școală

Bucătărie transilvăneană și ungurească în stil Csatári

Pofta buna!

 

bottom of page