top of page

 

Próbálunk minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizni, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar konyhánál. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, korán járunk a piacra és új technikákat, eljárásokat alkalmazunk. Főszakácsunk művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Vacsoráit művészi alkotásként tervezi. Képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni. A' la carte étlapunk  mellett választhatnak svédasztalos kínálatunkból is.

 

Reggeli:   15Ron/ személy (korlátlan fogyasztás)

Ebéd:       25Ron/ személy (korlátlan fogyasztás)

Vacsora:  20Ron/ személy (korlátlan fogyasztás)

Éttermünk óriási segítsége a Thermomix -a világ legkisebb konyhája.

 

Több, mint 10 konyhai gép tulajdonságával rendelkezik, nagyon kompakt, kis helyen elfér és mindig kéznél van anélkül, hogy útban lenne. Mindvégig a Vorwerk mérnökei azon voltak, hogy praktikus legyen, ne legyen sok kelléke, amit állandóan keresni kell....így született meg ez a mini csodaszerkezet. Nem hiába mondják a legkisebb konyha a világon. ​

Ha szeretné megkóstolni azokat a friss ételeket, desszerteket, italokat amelyeket a Thermomixel készítünk, látogasson el a Parajdi Csatári Étterembe.

 

Bemutatókat tartunk akár minden héten. További információért hívja a

004 0743604240-es telefonszámot vagy látogasson el  facebook oldalunkra!

Rendezvény szervezés A-Z-ig

 

Csatári eseményszervezői mindenről gondoskodnak, ami egy jó esküvő vagy egyéb családi esemény elengedhetetlen része, kiegészítője. Már a feladatok listája is hosszú, gondolja csak el mennyi időt és energiát takarít meg azzal, ha mindent szakemberre bíz!  (Székelyudvarhely-Parajd környéke) Látogasson el  facebook oldalunkra!

 

   Szervezünk:

  • Esküvők, eljegyzések

  • Sajtótájékoztató

  • Állófogadás

  • Partnertalálkozó

  • Ültetett ebéd, vacsora

  • Családi események

  • Csapatépítő programok

  • Évzáró rendezvények

Békebeli erdélyi, magyar konyha Csatári módra

Jó étvágyat kívánunk!

 

 

bottom of page